PROKOLE🤤🥓🍗🍲🥣
Domaćice moje evo vam jedan bas bogat ručak koji će obozavati svi ukućani.
Potrebno je:
2 glavice kiselog kupusa
Jedna kolenica
500 gr suvih rebara
500 gr mesnate 🥓
Lovorov 🍃
Biber u zrnu
Kečap
Priprema:
Iseći svaku glavicu kupusa na šest do osam delova i dobro sve oprati da bi se odstranio višak soli. U lonac prokuvati kolenicu da bi meso moglo da se skine sa kosti. U drugi dublji lonac na dno sipati malo ulja pa poređati nekoliko listića kupusa. Preko staviti isečena rebra i 🥓 na veće kocke. Završiti parčićima kiselog kupusa. Pospite malo sa alevom paprikom ubacite zrna bibera i nekoliko listova logora, nalijte vodom i sipajte oko pola šolje kečepa. Poklopite i kuvajte najmanje tri sata tako što treba odmah da provri, a onda smanjite temperaturu. Najbolje je da se kuva na sasvim tihoj vatri.
Eto moje domaćice uživajte mi u ovom ukusnom ručku. 🍲🥣🤤🥓
Коментари